یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
مهدیه قاسمی
گزارش IEA نشان می دهد که 16.5 میلیون خودرو الکتریکی در پایان سال 2021 در جهان فعال بوده است و در حال حاضر در جهان، 450 مدل خودرو الکتریکی وجود دارد.
تعداد کمی از مناطق در دنیای انرژی های پاک، به اندازه بازار خودروهای الکتریکی پویا هستند. فروش خودروهای الکتریکی (EV) در سال 2021 نسبت به سال قبل دو برابر شد و به رکورد جدید 6.6 میلیون دستگاه رسید. در سال 2012، تنها 120 هزار خودروی الکتریکی در سراسر جهان فروخته شد. در سال 2021، هر هفته بیش از این تعداد فروخته می شود. نزدیک به 10 درصد از فروش جهانی خودرو در سال 2021 برقی بوده است، یعنی چهار برابر سهم بازار در سال 2019. این تعداد کل خودروهای الکتریکی در جاده های جهان را به حدود 16.5 میلیون خودرو رساند که سه برابر میزان در سال 2018 است. در سال 2022، با 2 میلیون فروش در سه ماهه اول، 75 درصد نسبت به مدت مشابه در سال 2021 افزایش داشته است.
موفقیت خودروهای الکتریکی به عوامل متعددی بستگی دارد. حمایت از سیاست های پایدار، رکن اصلی است. هزینه های عمومی برای یارانه ها و مشوق ها برای خودروهای الکتریکی در سال 2021 تقریباً دو برابر شد و به نزدیک به 30 میلیارد دلار رسید. تعداد فزاینده ای از کشورها متعهد شده اند که موتورهای احتراق داخلی را به تدریج کنار بگذارند یا اهداف بلندپروازانه ای برای برقی سازی وسایل نقلیه برای دهه های آینده داشته باشند. در همین حال، بسیاری از خودروسازان برنامه هایی برای برقی کردن ناوگان خود دارند که فراتر از اهداف سیاستی است. در نهایت، پنج برابر مدلهای جدید EV در سال 2021 نسبت به سال 2015 در دسترس بوده و جذابیت را برای مصرفکنندگان افزایش داد. تعداد مدل های EV موجود در بازار حدود 450 دستگاه است.
افزایش فروش خودروهای الکتریکی در سال 2021 عمدتاً توسط چین انجام شد که نیمی از رشد را به خود اختصاص داد. در سال 2021 خودروهای بیشتری در چین فروخته شد (3.3 میلیون) نسبت به کل جهان در سال 2020. فروش در اروپا پس از رونق سال 2020، رشد قدرتمندی با افزایش 65٪ به 2.3 میلیون را نشان داده است و در ایالات متحده نیز، پس از دو سه سال کاهش، افزایش یافته است. سه ماهه اول سال 2022 روند مشابهی را نشان داد، به طوری که فروش در چین در مقایسه با سه ماهه اول سال 2021 بیش از دو برابر شد (که بیشترین رشد جهانی را به خود اختصاص داده است)، در ایالات متحده 60 درصد و در اروپا 25 درصد افزایش یافته است.
در چین، خودروهای الکتریکی معمولاً کوچکتر از سایر بازارها هستند. این امر در کنار هزینه های توسعه و ساخت کمتر، به کاهش شکاف قیمت با خودروهای معمولی کمک کرده است. در سال 2021، میانگین قیمت فروش خودروهای برقی در چین تنها 10 درصد بیشتر از قیمت عرضههای معمولی بود، در حالی که به طور متوسط در سایر بازارهای اصلی 45 تا 50 درصد بود. چین 95 درصد از ثبت نام جدید خودروهای برقی دو و سه چرخ و 90 درصد از ثبت نام اتوبوس ها و کامیون های برقی جدید در سراسر جهان را به خود اختصاص داده است. خودروهای برقی دو و سه چرخ در حال حاضر نیمی از فروش چین را تشکیل می دهند. سرعت راهاندازی زیرساختهای شارژ در چین سریعتر از بسیاری از مناطق دیگربوده است.
در مقابل، فروش خودروهای برقی هنوز در سایر اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه عقب است، جایی که تعداد کمی از مدلهای موجود برای مصرفکنندگان بازار انبوه غیرقابلقبول هستند. در برزیل، هند و اندونزی، کمتر از 0.5 درصد از فروش خودروهای الکتریکی است. با این حال، فروش خودروهای برقی در تعدادی از مناطق در سال 2021 دو برابر شد – از جمله در هند – که میتواند راه را برای جذب سریعتر بازار تا سال 2030 در صورت وجود سرمایهگذاریها و سیاستهای حمایتی هموار کند.
پیشبینی میشود که ارزش بازار جهانی برق برای شارژ EV بیش از 20 برابر شود و تا سال 2030 به حدود 190 میلیارد دلار برسد، که معادل حدود یک دهم ارزش امروزی دیزل و بنزین است. با این حال، میزان زیرساخت شارژ عمومی اعلام شده ممکن است برای تامین اندازه بازار خودروهای برقی مورد نظر کافی نباشد. تغییرات مهمی در بین کشورها از نظر سرعت و نیاز راه اندازی زیرساخت شارژ وجود دارد. تعداد مناسب شارژر در هر EV به ویژگی های محلی مانندمسافت سفر، تراکم جمعیت و اتکا به شارژ خانه بستگی دارد. شارژ در خانه و محل کار احتمالاً بخش عمده ای از تقاضا را تامین می کند، اما تعداد شارژرهای عمومی همچنان باید 9 برابر شود و در سال 2030 به بیش از 15 میلیون دستگاه برسد تا سطوح پیش بینی شده در APS را برآورده کند و پوشش مناسب و مناسبی را برای مصرف کنندگان فراهم کند.
برقیسازی همزمان حملونقل جادهای و استقرار انرژیهای تجدیدپذیر متغیر غیرمتمرکز مانند خورشیدی پشت بام، مدیریت توزیع شبکه برق را پیچیدهتر میکند. شبیهسازیهای شبکه نشان میدهند که از هماکنون تا سال ۲۰۳۰، بارهای الکتریکی در بازارهای بزرگ خودرو نباید چالشهای مهمی ایجاد کند. این به این دلیل است که خودروهای برقی احتمالاً کمتر از 20 درصد از کل موجودی خودرو در بیشتر کشورها را تشکیل می دهند.
حمل و نقل برقی مزایای متعددی دارد و سهم آن در کاهش آلودگی هوا، وابستگی به واردات نفت و تغییرات آب و هوایی بسیار قابل توجه است. تهاجم روسیه به اوکراین نقش خودروهای برقی را در کاهش تقاضای نفت به منصه ظهور رسانده است. این یکی از 10 اقدام پیشنهادی آژانس بین المللی انرژی برای کاهش مصرف نفت در کوتاه مدت است.
خودروهای برقی به کاهش انتشار گازهای گلخانهای خالص نزدیک به 580 میلیون تن در مقایسه با استفاده معادل از وسایل نقلیه دیزلی و بنزینی ، کمک می کند. برق رسانی به حمل و نقل به طور طبیعی تقاضای برق را افزایش می دهد و پیش بینی می شود که خودروهای برقی تا سال 2030 حدود 4 درصد از کل تقاضای برق نهایی را به خود اختصاص دهند.
طرح عرضه خودرو در بورس کالا در شورای عالی بورس در ۲۱ تیرماه گذشته به تصویب رسید و اکنون قرار است که ۶۰۰ دستگاه خودرو فیدلیتی و دیگنیتی گروه بهمن،…
عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن از حضور مسئولان وزارت صمت در جلسه این کمیسیون خبر داد و گفت: نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که پیش…
مدیران خودرو شب گذشته طی مراسیمی در دفتر مرکزی نمایندگی 777، رسما از نخستین سدان برند فونیکس رونمایی کرد. در مراسم شب گذشته که با حضور نمایندگان فروش این شرکت،…
گروه خودروسازی سایپا، طی انتشار بخشنامه ای، از شروع طرح فروش فوق العاده خودروهای کوییک معمولی و کوییک R، بدون انجام قرعه کشی خبر داد. متقاضيان شرکت دراین طرح می…
کرمان موتور صبح امروز طی مراسمی در هتل استقلال تهران و در حضور برخی رسانه ها، از محصول جدید خود با نام KMC j7 رونمایی کرد. جک j7 در واقع…
برخی شرکت های خارجی از جمله هیوندای، از امکان بازگشت به ایران در صورت رفع تحریم ها خبر داده اند. خروج خودروسازی ها از کشور از سال 97 و همراه…
دو حالت داره، یا این ماشین رو از نزدیک ندیدی، که خب نظرت از روی…
خیلی جالب نیست!
گیربکسش با جک s5 یکیه همچنان، این گیربکس میتونه از بهترین S کلاس هم یک…
تا وقتی با هر قیمت و کیفیتی مردم میرن میخرن، همین آشه و همین کاسه….
طراحیش عالیه دمتون گرم واقعا خسته نباشین ساخت و ساز شما حرف نداره ولی اگر…
وب سایت خودرو با هدف اطلاع رسانی در حوزه خودرو در آذر 92 فعالیت خود را آغاز نموده است. سعی بر آن بوده که مرجعی برای اطلاعات و مشخصات فنی خودروهای داخل ایران باشیم و بتوانیم به صورت تخصصی مقایسه، قیمت، تست و بررسی خودروها را انجام بدهیم. همواره پذیرای انتقادات و پیشنهادات شما خواهیم بود.
تمامی حقوق محتوای منتشر شده در این سایت متعلق به car.ir است.
بازنشر محتوا بدون اشاره به منبع، غیرمجاز و حق car.ir برای پیگیری از طریق DMCA محفوظ است.
source
سئو سایت
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.
source
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.