یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
Jump to navigation
اژدهایان بعد از 64 سال راهی جام جهانی شده‌اند و در اولین دیدار خود باید با آمریکا مصاف دهند.
این یادداشت که هفتمین قسمت از سری یادداشت‌های معرفی تیم‌های حاضر در جام جهانی است، مروری بر تاریخ سیاسی، عملکرد گذشته و تیم اعزامی ولز به جام جهانی 2022 قطر خواهد داشت. 
اختصاصی طرفداری| ولزی‌ها که طی سال‌های گذشته خود را در زمره تیم‌های سرسخت اروپایی قرار داده‌اند، بعد از حضور در نیمه نهایی در یورو 2016 و صعود از گروه در یورو 2020، حالا آماده می‌شود در دومین جام جهانی تاریخ خود، چشم‌ها را به خود معطوف کند.
ولز که زادگاه چهره‌های تاریخی و بزرگی چون برادران شیردل، کاترین زتا جونز و رایان گیگز است، به عنوان بخشی از سرزمین بریتانیا، دهه‌ها تخت اشغال رومیان بود و بعد از ترک امپراتوری روم، این آلمانی‌ها بودند که کنترل انگلیس را به دست گرفتند و از کلمه آلمانی “والا” به معنای خارجی برای اشاره به این منطقه استفاده کردند که بعدها به ولز تغییر کرد. آنها طی قرون 11 و 12، بارها تا آستانه استقلال پیش رفتند، ولی به آن نرسیدند و تا قرن 16 همواره از سوی حکومت انگلیس مورد سرکوب قرار می‌گرفتند؛ انگلیسی‌ها طی این دوران و به منظور مقابله با شورش‌های بومیان ولز، در این سرزمین قلعه بنا کردند که این کشور امروز صاحب بیشترین تعداد قلعه‌ها در دنیا به نسبت تراکم است! قلعه‌های ولزی محل فیلم‌برداری برخی صحنه‌های سریال مشهور نبرد و تاج و تخت هم بوده‌اند.
در ادامه و دوران سلطنت هنری هفتم بر بریتانیا، او تلاش کرد فضای اجتماعی را بازتر کند و اقدامات حقوق بشری بیشتری نسبت به پیشینیان خود انجام دهد. هنری هشتم اجازه داد ولزی‌ها به پارلمان نماینده بفرستند، از حقوق برابری برخوردار شوند و انجیل به زبان ولزی ترجمه شود. در جریان انقلاب صنعتی در قرن 18، ولز منبع زغال سنگ بریتانیا بود و بعد از اتمام جنگ جهانی دوم، دوباره تحرکات ولزی‌ها برای رسیدن به حقوق بیشتر، شروع شد تا اینکه در 1998، حکومیت بریتانیا، ولز را به عنوان کشور خودمختار اعلام کرد. اولین حکومت خودمختار در این سرزمین بعد از 600 سال تشکیل شد، ولی ولز که در آن دیگر فوتبال جای راگبی به عنوان ورزش ملی را گرفته، همچنان بخشی از بریتانیا باقی مانده است.
 لیست برترین‌های آماری تاریخ ولز از حیث بازی ملی و گل را که به طور اختصاصی از سوی حسین خسروی برای طرفداری تهیه شده را مشاهده می‌کنید. توضیح اینکه ردیف‌های کم‌رنگ مربوط به بازیکنان بازنشسته این تیم و ردیف‌های پررنگ مربوط به بازیکنان فعال است. 
کریس گانتر از 2007 تا کنون ملی‌پوش بوده و با ثبت 109 بازی، بیشترین تعداد بازی ملی برای کشورش را به خود اختصاص داد گریت بین و وین هنسی به ترتیب با 108 و 106 بازی در رده‌های بعدی قرار دارند و در کنار گانتر تنها بازیکنان تاریخ ولز در باشگاه صدتایی‌ها به حساب می‌روند. آرون رمزی دیگر بازیکن فعال لیست است که طی 14 سال، 75 بازی در ولز انجام داده است. 
گرت بیل که 16 سال است در ولز بازی می‌کند، 40 بار برای کشورش گل زده و خود را بالاتر از ایان راش و ترور فورد قرار داده که 28 و 23 گل زده‌اند. بیل که این هفته زننده گل تساوی پراهمیت لس‌آنجلس گلکسی در فینال ام‌ال‌اس هم بود، می‌تواند در جام جهانی پیش رو، به تعداد گل‌های خود در تیم ملی، بیفزاید. 
ولز در کنار سایر کشورهای بریتانیایی، تا 1950 فدراسیون جهانی فوتبال را به رسمیت نمی‌شناخت و به عضویت آن درنیامده بود. آنها در سومین تلاششان در 1958 توانستند مجوز حضور در جام جهانی را بگیرند و جالب آنکه تا مرحله یک چهارم نهایی هم پیش رفتند و در رده‌بندی جام جهانی سوئد، در جایگاه ششم قرار گرفتند. این تنها حضور ولز در جام جهانی بود. آنها مجارستان و مکزیک و میزبان بازی‌ها، سوئد  را با تساوی متوقف کردند در 3 امتیاز با مجارستان برابر شوند و در دیدار پلی آف گروه بود که توانستند مجارها را 2 به یک شکست داده و راهی مرحله بعد شوند. تنها برزیل بود که در مرحله یک چهارم، ولز را با یک گل، از جام جهانی بیرون انداخت. در قطر 2022، اژدهایان بعد از 64 سال دوباره در جام جهانی حاضر می‌شوند.
ولز در تنها حضور خود در جام جهانی، یک برد، 3 تساوی و یک شکست کسب کرده است. آنها 4 گل زده و 4 گل هم دریافت کرده‌اند. ایور الچرچ با 2 گل زده در 1958، رکورددار گلزنی برای آنها در جام جهانی است.
ولز در جام جهانی قطر با پیراهن سفید همیشگی خود به میدان خواهند رفت و و رنگ‌ سبز را به عنوان پیراهن‌ دوم انتخاب کرده‌اند. آنها برای اسپانسری پیراهن‌های خود سراغ آدیداس رفته‌اند و یکی از 7 کشور مسابقات هستند که با این برند مشهور آلمانی در جام جهانی بازی خواهند کرد. 
اژدهایان در قطر 2022 در گروه دوم جام جهانی در کنار انگلیس، آمریکا و ایران قرار گرفته‌اند. آنها در بازی‌های مقدماتی در گروه 5 اروپا، بعد از بلژیک، دوم شدند تا راهی پلی‌آف شوند. در ادامه، آنها با 3 گلی که کاپیتان گرت بیل به ثمر رساند، 2 به یک از سد اتریش و یک به صفر از مانع اوکراین عبور کردند تا به عقیده بیل، بهترین نتیجه تاریخ فوتبال ولز رقم بخورد.
ولز نسلی با استعداد راهی قطر خواهد کرد و صعود به یورو 2016 و 2020، انتظارات را از آنها بالا برده، ولی اولین جام جهانی بعد از 1958، آنها را به سطحی دیگر خواهد برد. سرمربی آنها، راب پیج می‌تواند با گروه بازیکنانی که قدرت جوانی در کنار تجربه را کنار هم دارند، چیزی در اختیار دارد که سرمربیان قبل از او، از آنها محروم بوده‌اند.
راب پیج در شرایطی که چندان ساده نبود، هدایت ولز را به عهده گرفت و توانسته اصلاحات مناسبی صورت داده و امضای خود را در بازی‌های تیم ثبت کند. گرت بیل، کاپیتان و ستاره تیم است و به عنوان چهره‌ای که در هر لحظه می‌تواند تغییرات را رقم بزند، امید اول ولزی‌ها در قطر است. پیج با محور قرار دادن گرت بین در سمت راست خط حمله، معمولا از سیستم 1-2-4-3 استفاده می‌کند و در کنار بیل، از سرعت و شم گلزنی برنان جانسون و دن جیمز هم بهره می‌گیرد. در کنار این، آرون رمزی و جو آلن هم از دیگر چهره‌های مهم تیم به شمار می‌روند.  
اخبار داغ 
دوست دارم ولز و آمریکا صعود کنن که در عمل جفتشون حذف میشن
🦎 وارد میشود
اگه قورعه خوبی بیارن به احتمال ۱۰۰ درصد تا نیمه نهایی میرن.
امیدوارم از گروهی صعود کنن
همچنین امریکا
ب امید موفقیتشون ❤
source
تولید محتوا
شینگل
گوگل ادوردز
سئو سایت
جهان خبری
اتو خبری
فرهنگی خبری
سرگرمی خبری
اقتصادی خبری
علمی خبری
سلامتی خبری
تکنولوژی خبری
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.
source

تولید محتوا
سئو سایت
شینگل
جهان خبری
اتو خبری
فرهنگی خبری
سرگرمی خبری
ورزشی خبری
اقتصادی خبری
علمی خبری
تکنولوژی خبری
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.

source

توسط chaarcharkh