یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
وزارت کشور پس از افزایش قیمت بنزین در سال ۱۳۹۸ سهمیهای را برای تاکسیهای اینترنتی از جمله تپسی تعیین کرده است. به این صورت که بهازای میزان مسافت طیشده در ماه، سهمیه بنزین به کارت بانکی راننده واریز میشود. این میزان پیمایش از سوی تپسی بهصورت ماهانه به وزارت کشور اعلام شده که به مسافتهای بیشتر از ۲۰۰ کیلومتر تعلق میگیرد. همچنین میزان سهیمه براساس نوع خودرو تعیین میشود.
هر سفیری در تاکسی اینترنتی تپسی میتواند این سهمیه را دریافت کند؛ البته در صورتی که پلاک خودرو، تاکسی نباشد. دریافت این سهمیه قوانین و مقرارت خاص خود را دارد که در این مقاله بهصورت کامل به بررسی شرایط و نحوه دریافت آن پرداختهایم.
زمانی که در تپسی ثبتنام میکنید باید اطلاعات خود را بهصورت کامل و صحیح ثبت کنید. اگر میزان پیمایش شما حداقل ۲۰۰ کیلومتر باشد، نرمافزار بهصورت خودکار سهمیه شما را محاسبه و به وزارت کشور ارسال میکند.
مدارک موردنیاز برای ثبتنام در تپسی:
میزان سهمیه براساس نوع خودرو و بهازای هر ۱۰۰ کیلومتر بهصورت زیر محاسبه میشود:
اگر خودرو شما امکان گازسوز شدن داشته باشد، محاسبه سهمیه براساس خودروی دوگانهسوز انجام میشود. اگر بخواهید ماشین خود را دوگانهسوز کنید میتوانید از ۷۵ درصد تخفیف بهرهمند شوید؛ یعنی بهجای پرداخت ۱۰ میلیون تومان، فقط کافی است که ۲ میلیون تومان برای گازسوز کردن آن بپردازید.
۲۰ام هر ماه میزان پیمایش به وزارت کشور اعلام میشود. بر این اساس سهمیه محاسبه و مبلغ آن به حساب بانکی سفیر واریز میشود. سپس این میزان پیمایش صفر میشود.
برای مشاهده میزان پیمایش خود مراحل زیر را دنبال کنید:
شما میتوانید از طریق کانالهای ارتباطی سفیران از جمله اینستاگرام، تلگرام و … از واریز سهمیه سوخت مطلع شوید. همچنین با مراجعه به سامانه سماس که مربوط به نهادهای دولتی است اطلاعات مربوط به مبلغ واریزی و میزان پیمایش را ببینید.
سماس مخفف «سامانه مشترک اطلاعات سفر» است که هدف از راهاندازی آن راحتتر کردن واریز سهمیه بنزین رانندگان تاکسی اینترنتی، آژانسها و بسیاری دیگر از ناوگان حملونقل عمومی است.
در این سامانه سفیران تپسی میتوانند تمامی اطلاعات مربوط به سهمیه سوخت خود را ببینند. از جمله:
نیازی به ثبت نام ندارید؛ زمانی که در تپسی ثبت نام میکنید، بهصورت اتوماتیک در این سامانه عضو میشوید چراکه وزارت کشور از این طریق سهمیه بنزینتان را واریز میکند.
همانطور که گفتیم مبلغ سهمیه محاسبه و به حساب شما واریز میشود. به عبارت دیگر هیچ کاری با کارت بنزین ندارید؛ میزان سهمیه به کارت ملی واریز شده و شما میتوانید مبلغ آن را از طریق هر حساب بانکی که دارید، استفاده کنید.
برای این کار کافی است به یک جایگاه سوخت مراجعه کنید و از دستگاه بهپرداخت بانک ملت که در جایگاهها در دسترس است، از سهمیه سوخت واریزشده به حسابتان استفاده کنید.
توجه داشته باشید، ۴ رقم آخر شماره ملیتان بهعنوان رمز کارت انتخاب شده است.
در واقع تپسی میزان پیمایش را به وزارت کشور اعلام میکند. از آن به بعد، زمان واریز از دست تپسی خارج است و مربوط به وزارت کشور میشود.
در این بخش به دلایلی که ممکن است واریز شدن سهمیه بنزین را دچار مشکل کند، میپردازیم.
پس از سوختگیری در جایگاه سوخت، برای پرداخت هزینه کافی است یکی از کارتهای بانکی که به نام خودتام هست را بکشید. سپس گزینه “اعتباری” را انتخاب کرده و رمز عبور ۴ رقمی که همان چهار رقم آخر کد ملیتان است را وارد کنید.
درواقع سهمیه به کارت ملی شما واریز میشود. بنابراین میتوانید از هر کارت بانکی که با اطلاعات کد ملی شما ثبت شده باشد، استفاده کنید.
در این صورت باید از کارت بانکی دیگری که به نام خودتان است، استفاده کنید. در صورت برطرف نشدن مشکل، با پشتیبانی سماس تماس بگیرید.
بله. در صورت تراکنش ناموفق، اعتبار به کارت شما باز میگردد. در غیر این صورت از طریق پشتیبانی سماس پیگیری کنید.
با ورود به سامانه سماس میتوانید رمز عبور خود را از ۴ رقم آخر کارت ملی به رمز دلخواه خود تغییر دهید.
با مراجعه به سامانه سماس میتوانید رمز عبور خود را بازیابی کنید. در صورت نیاز با پشتیبانی سماس تماس بگیرید.
۲۰ام هر ماه میزان پیمایش صفر میشود و براساس آن سهمیه تعیین میشود. بنابراین باید تا قبل از این تاریخ اطلاعات ناقص یا اشتباه خود را تصحیح کنید.
شما ۶ ماه فرصت دارید که از سهمیه خود در کارت سوخت استفاده کنید.
سخن آخر
وزارت کشور سهمیه بنزینی برای سفیران تاکسی اینترنتی از جمله تپسی در نظر گرفته است. این میزان سهمیه بهصورت ماهانه محاسبه شده و به کارت ملی سفیر واریز میشود. هر سفر میتواند از این سهمیه در جایگاه سوخت در زمان پرداخت هزینه سوخت استفاده کند. در این مقاله به نحوه استفاده از این سهمیه در سامانه تپسی پرداختیم. اگر هنوز هم سوالی در این مورد دارید، در پایین همین صفحه در بخش نظرات بپرسید. کارشناسان ما به سرعت به شما پاسخ خواهند داد.
نوشته همه چیز درباره سهمیه بنزین تپسی اولین بار در وبلاگ کارنامه. پدیدار شد.
source
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.