همه چیز از همه جا برای ماشین شما
چکیده محبوب ترین مقالات خودرو ایران و جهان
با اعلام قیمت جدید هایما، فلسفه شورای رقابت در قیمت گذاری مشخص شد؛ بازارسازی برای خودروهای غول های جاده مخصوص. در حال حاضر، هایما گران تر از دیگنیتی و فیدلیتی است؛ فرمول شورای رقابت چیست؟
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، با اعلام قیمت جدید دو خودروی هایما s7+ و هایما S5+ پلاس و چانگان cs۳۵ پلاس تیپ ۲، چانگان cs۳۵ پلاس تیپ ۳ باز هم همان قانون نانوشته که اجازه ورود خودروهای اقتصادی به بازار را نمی داد، در حال اجرا شدن است.
طی سال های اخیر، بسیاری این پرسش را مطرح می کنند که چرا خودروسازان غیر دولتی سراغ خودروهای اقتصادی نمی روند. این در حالی است که آن ها با توجه به زیرساخت ها و حجم سرمایه ای که در اختیار دارند، از نظر منطق اقتصاد تولید و مونتاژ این گونه خودروها برای آنان بسیار راحت و مقرون به صرفه تر است، ضمن این که، در حجم و مقیاس بیش تری می توانند تولید کنند و حجم بیش تری از تقاضای بازار را پوشش بدهند. اما براساس قانونی نانوشته هیچ وقت به خودروسازان بخش خصوصی اجازه حضور در بخش اقتصادی بازار داده نشده و نخواهد شد.
اگر خودروسازی نیز برای ورود به این بخش از بازار یا بخشی که دو خوردوساز بزرگ در آن حضور داشته تلاش کرده است، قیمت گذاری به گونه ای بوده که در عمل استقبال چندانی از آن ها نشده است. به عبارت بهتر، نویسندگان همان قانون نانوشته اجازه ورود و رخ نمایی و عرض اندام به آن ها نداده اند. کافی است نگاهی به سرنوشت ام وی ام ۳۱۵ هم‌رده ۲۰۶، ام وی ام ۵۵۰ همکلاس پژو پارس و فردا ۵۱۱ در کلاس دنا داشته باشیم؛ آیا از نظر تیراژ و قیمت توان ادامه و رقابت با خودروهای یادشده را پیدا کرده اند و این اجازه به آنها داده شد؟ آیا آن ها در بازار حضور دارند؟ اگر این حضور همچنان ادامه دارد آیا بازار خوبی دارند؟ آیا هنوز ام وی ام ۳۱۵ و ۵۵۰ تولید می شوند؟ در این شرایط، شورای رقابت چه نقشی در انحصاری شدن این بازار داشته است؟
در این شرایط به نظر می رسد شواری رقابت بیش تر به دنبال انحصاری کردن بازار به نفع خودروسازان بزرگ است. هر چند مانند بسیاری از تصمیم های حکومتی تمام داستان به اسم مردم نوشته می شود، اما منفعت اصلی چه‌طور، آیا آن هم نصیب مردم می شود؟ این شورا از روز ۱۷ اردیبهشت ماه سال جاری با انتشار فهرست قیمت خودروهای مونتاژی از یک سو، آینده تولید را با ابهام روبه‌رو کرد و از سوی دیگر، با شکست بسیار شدید قیمت ها، مصرف کنندگان را رودرروی خودروسازان قرار داد. قیمت های جدیدی که شورای رقابت برای خودروهای مونتاژی در نظر گرفته است با قیمت های بازار فاصله بسیار زیاد دارند و حتا پایین تر از قیمتی هستند که در اولین مرحله از عرضه خودرو در سامانه یکپارچه به فروش رسیده اند. این قیمت ها با توجه به مافیابازی استیضاح و داستان شاسی بلندهای مجلسی، نظرها و نگاه ها را به سوی خودروسازان خصوصی برگرداند.
در این فضا با توجه به جو منفی علیه خودروسازان غیر دولتی، شورای رقابت قیمت های جدید هایما را اعلام کرد. این نهاد برای هایما s7+ قیمت ۸۴۲ میلیون تومان و برای هایما S5+ قیمت ۸۴۱ میلیون تومان و برای چانگان cs۳۵ پلاس تیپ ۲ قیمت ۸۴۹ میلیون تومان و چانگان cs۳۵ پلاس تیپ ۳ قیمت ۹۰۴ میلیون تومان در نظر گرفته است. ضمن این که، هزینه های شماره گذاری، مالیات، بیمه و انواع و اقسام عوارض هم به این قیمت افزوده می شود. این در حالی است که قیمت های جدید دو محصول پرطرف‌دار و پرتقاضای بازار یعنی دیگنیتی و فیدلیتی به ترتیب ۸۴۳ و ۷۲۸ میلیون تومان اعلام شده است.
آیا از نظر کیفیت، طراحی، به‌روز بودن، امکانات و خدمات پس از فروش آیا هایما با دیگنیتی و فیدلیتی قابل مقایسه است؟ آیا این بازارسازی علنی برای خودروسازان بزرگ کشور نیست؟
واقعیت این است که شورای رقابت، که نهادی فراقوه ای محسوب می شود، به راحتی در حال دور کردن بخش خصوصی از کلاس کراس اوورهای بازار است، یعنی ماجرای خودروهای اقتصادی برای کراس اوورها در حال تکرار است. در این وضعیت، خودروسازان بخش خصوصی توان رقابت و برابری با خودروسازان بزرگ دولتی را ندارند. منابع آن ها محدود اما منابع سرخابی ها نامحدود است، آن ها به صورت پنهان به جیب مردم وصل هستند.
اکنون در این شرایط، به نظر می رسد رسانه های منتقد به قیمت گذاری دستوری و اقتصاد دولتی – دخالتی دلایل انتقاد را درک کرده باشند، چراکه طی روزهای گذشته بسیاری از مخاطبان با انواع و اقسام الفاظ و تهمت ها به ناقدان شورای رقابت حمله می کردند و آن ها را جیره خوار خودروسازان خصوصی می دانستند.
در این وضعیت با توجه به نحوه قیمت گذاری هایما مشخص شد که حکمرانی اقتصادی با توجه به نیازها و ضرورت های بازار خودرو با قیمت خودروهای مونتاژی چه خوابی برای مصرف کنندگان دیده است.
خب دیگنیتی فیدلیتی تو کشور قطعات داخلی سازی میشن و از همون اولم قیمت فیدلیتی همینقدر بود حساب کتاب داره همبنطورز نیست بعد از اون قیمت جهانی در نظر بگیرید و تقاضا بازار ربطی به قیمت کارخونه که نباید داسته باشه و نداره کارخونه قیمت درست خودش داره
شورای رقابت در حکم ابزار سرکوب حکومت عمل میکنه اما این بار برای سرکوب و بلعیدن بخش خصوصی تا عرصه برای تاخت و تاز مافیای دولتی خودرو سازی کاملا خالی بشه
نتیجه این انحصار طلبی هم قتل عام و کشتار مردم در انواع تابوت های مرگ دولتی هاست که همه مردم از وضعیت ایمنی انواع پراید و پارس و ۴۰۵ به خوبی آگاه هستن
آخه این چه سوالیه شما از خودت و ما میپرسی،هر کس ۳،۴ ماه تو اینجا زندگی کرده باشه از چیزی تعجب نمیکنه و سوالی هم نمیکنه ،شما و ما که اینجا به دنیا اومدیم متاسفانه
همین الان قیمت ۲۰۶ از خیلی ژاپنیا و کره ای ها گرونتره ،تعجبی نداره
بنظر من جفت خودرو سازهای خصوصی و ایران خودرو قیمت بالایی برای خودروهاشون در نظر گرفته شده . هر دو نجومیه و با این قیمت ها نمیرزه حالا یکی کمتر یکی بیشتر ، مهم اصل قضیه اس که اسمتون از خودرو های مونتاژی ارزش این مبالغ رو نداره . در مورد چانگان هم چون وارداتی هست و کیفیت ساخت و مشکلات مونتاژ داخل رو نداره منطقیس که بالاتر قیمت گذاری شه .
خوبه که خودتم میدونی قلم به مزد جیره خوار. دینگنیتی و فیدلیتی و هر مونتاژی دیگه رو سگ تو چین نمیخره انتظار داری چه قیمتی براش بزارن اینجا زرنگ. همه اینها قیمت دارن. شورا برا اساس قیمتشون اعلام کرده.
گل گفتی نویسنده عزیز
اولا که چانگان باید گرانتر از فیدلیتی و دیگنیتی باشه ثانیا چرا شما به این نکته اشاره نمیکنی که یکی از پارامتر های مهم قیمت گذاری خودرو توسط شورا تعداد خودروی تولیدی بوده ؟ بهمن موتور دزد تولیدش رو اورده پایین و خودش خودرو میاره تو بازار ازاد میفروشه باید گوشش کشیده بشه دیگه
نویسنده گرامی هایما s7 و سری جدیدهایماs5از لحاظ گیربکس بسیاررسرتر از دیگنیتی باگیربکس سی وی تی کند وتنبل و فیدلیتی باگیربکس دوکلاجه خشک که داغ میکنه توترافیک تهران….هست پس کاملا از لحاظ فنی …گیربکس هایما تازه قراره رو دیگنیتی پرستیژ گذاشته شه….صرفا چهره فیدلیتی یا دیگنیتی کمی بروزتره که اونم اصلا ارزش بیش از صدمیلیون تفاوت نداره….از لحاظ خدمات پس از فروش وفراوانی قطعه که دیگه اظهر من الشمس هست هایما بهتره…..پس منصف باشیم
خاک برسرشون و این قیمت گذاریشون آقا ما هایما نمی خوایم به جاش دیگینتی بهمون بدیم پول هایما میدیم ولی دیگینتی به جاش بدین
اگه خر هم جای شما بزارن بازم بهتر تصمیم میگیره
خدا لعنت کنه همه آنهایی که با دل مردم بازی میکنن نه تنها هایما را خیلی زیاد و بدون منطق بالا بردن بلکه این دزدها سود مشارکت که به پول خودمون هر روز نیومد را هم صفر کردن
خدا لعنت کنه باعث بانی قیمت گذاری هایما را .اینهایی هم که میان دفاع میکنند فرزندان همین ها هستن.بیوجدانها هم بدون منطق اضافه کردن قیمت هایما را و هم سودهای مشارکتی خودمون را دزدیدن
شما نماینده کدام خودرو ساز خصوصی هستید. اگر در سال ۱۴۰۱ سری به نمایندگی های این خودروسازهای خصوصی می زدید. دائم تکه کلامشان این بود که فروش نداریم سایت هنوز باز نشده اما حواله با قیمت بازار آزاد هست. این حواله ها علاوه بر شاسی بلندهای مجلسیان بود که به کارمندان خود نمایندگی ها (صوری و یا واقعی) داده می شد تا آزاد بفروشند. بنده یک سال تمام مرتب به نمایندگی ها مراجعه کردم اما سایت هایشان باز نشد که نشد و فروش با قیمت بازار آزاد با فروش حواله انجام می شد. نکته جالب تر در سایت هایشان هر ما فقط قیمت جدید را بارگذاری می کردند که نسبت به ما قبل ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون گران تر بود. این ها خودرو سازند یا دزدان سر گردنه؟ مردم و مشتری کجای رفتار و تفکرات این جماعت هستند؟ شما از چه جماعتی دفاع می کنید؟ بهتر همان است که اینها تعطیل شوند. اینها اگر خودرو را مفت هم بدهند مردم نباید به سراغشان بروند. حالا اینکه چرا شما رگ گردنتان بالا زده الله اعلم.
هیچ خوابی برای مصرف کننده ندیده تازه داره مردم بیدارمیکنه .سایپا اومده چانگان جدید را وارد کرده باتمام مخارج و سود .می بینه خیلی کمترازمونتاژی ها درمیاد. .خب معلوم شده مونتاژی دارن غارت میکنند
فرمول: سایپا و ایران‌خودرو به خودمون تعلق داره پس بیشتر گیرمون میاد
فرمول خاصی در کار نیست . میگه همینه که هست ‌ . بهتر از ما کسی نیست که در شورای رقابت بگذارید ‌.
این نظر بنده است که مافیای خودرو از مسولین ایران خودرو است . از بد روزگار اکثر مسولین ایران‌خودرو مسولین حکومتی هم هستند.
خودرو ساز دولتی و خصوصی. هر دو فقط فکر جیب خودشان ولی به اسم مردم شعار وکاسه داغ‌تر از آش می‌شوند. دولتی انحصاری وخصولتی هم انحصاریست.بیچاره مردم که باید منافع هردورا تامین کنند.
سایت اسب بخار دائما سنگه خودروسازان خصوصی را به سینه میزند همین بهمن خودرو و مدیران خودرو ساله قبل آیا حتی به ۱ نفر خودرو به قیمت کارخانه فروختند ؟؟؟؟
من یکسال رفتم مدیران و بهمن فقط میگفتند حواله داریم ۵۰۰ تومن بالای قیمت کارخانه
اینا فقط دزدن دزززززد






اسب بخار فعالیت خود را از سال ۱۳۹۴ با محور تست و بررسی ویدیویی خودروها آغاز کرد. این رسانه در همان سال پایگاه خبری خودرو را در فضای وب تاسیس کرد و با انتشار اخبار مختلف صنعت خودرو، شاخه های فعالیت خود را گسترش داد. در حال حاضر پایگاه خبری اسب بخار یکی از پرمخاطب ترین رسانه های صنعت خودرو در ایران است و به صورت روزانه به اخبار و حواشی آن می پردازد.
source
تولید محتوا
سئو سایت
چکیده محبوب ترین مقالات خودرو ایران و جهان
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.
source

همه چیز از همه جا برای ماشین شما
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.

source

توسط chaarcharkh