آخرین اخبار حوزه سلامت و بهداشت خانواده
سومین جلسه کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، با حضور مدیران بخش های مختلف این مرکز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سومین جلسه کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی، با حضور امیرحسین اورندی معاون درمان، محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی، آرش سیفی رئیس بخش عفونی و مسئول کنترل عفونت، مژگان رحیمی دبیر کمیته CPR، حسین دلیلی رئیس بخش نوزادان و NICU، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، اسمعیل محمدنژاد دبیر کمیته کنترل عفونت و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
سیفی ضمن تبریک کسب عنوان رتبه اول مجتمع بیمارستانی امام خمینی در کنترل عفونت، گفت: کسب رتبه اول در کنترل عفونت این مرکز در بین بیمارستانهای دانشگاه حاصل تلاش مستمر کمیته کنترل عفونت مجتمع، توجه مسئولین و همکاری بیش از پیش کارکنان این مرکز است تا وضعیت کنترل عفونت در بیمارستان بهبود یابد.
رئیس بخش عفونی افزود: دستورالعمل ورود و خروج کارکنان اتاق عمل باید مجدداً ابلاغ و نظارت دقیق و مستمری بر روی آن صورت پذیرد.
سیفی با بیان این مطلب که استفاده از دستکش ضدویروس هیچ جایگاه علمی ندارد اما متأسفانه هنوز درخواست آن وجود دارد، گفت: از منظر علمی و همچنین در پروتکلهای جهانی استفاده از دستکش ضدویروس جایگاهی ندارد بلکه استفاده از دو دستکش کافی است که در این زمینه باید اطلاعرسانی انجام شود.
در ادامه، اورندی با اشاره به ورود و خروج کارکنان اتاق عمل، افزود: با توجه به سنجههای اعتباربخشی و همچنین دستورالعمل ابلاغشده در زمینه ورود و خروج کادر درمان اتاق عمل باید همه کارکنان خود را ملزم به رعایت دستورالعمل بدانند و با لباسی بهغیراز لباس اتاق عمل تردد داشته باشند تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود.
معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی ضمن تأکید بر تعامل و همکاری همه گروههای جراحی، گفت: در خصوص تعیین تکلیف بیماران و تسهیل فرآیندها باید جلساتی با رئیس و مدیر گروههای جراحی برگزار و نظرات کارشناسی آنها گرفته تا پروتکلی بر اساس آن تدوین و اجرا شود.
همچنین، صالحی با اشاره به کمبود واکسن دیفتری و کزاز در کشور گفت: باید آموزشهای لازم در خصوص واکسیناسیون به دستیاران طب اورژانس داده شود و بررسیهای لازم صورت پذیرد.
در ادامه محمدنژاد ضمن بررسی مصوبات جلسه گذشته، گزارشی از وضعیت بیماران کووید در مجتمع را ارائه کرد و افزود: وضعیت بیماران کووید در مجتمع بیمارستانی امام خمینی از اول اردیبهشت ۱۴۰۲ تا الان حدود ۱۰۹ بیمار بوده که از این بیماران حدود ۶۵ درصد آنها از بخشهای بستری است.
دبیر کمیته کنترل عفونت مجتمع گفت: بر اساس سنجههای اعتباربخشی و دستورالعمل وزارتخانه باید به همه گروههای اتاق عمل در خصوص تردد بین بخشی و رعایت قوانین ورود و خروج به اتاق عمل مجدد دستورالعمل آن ابلاغ تا همه ملزم به رعایت آن شود.
کپی شد
All Content by Mehr News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
source
تولید محتوا
سئو سایت
شینگل
جهان خبری
اتو خبری
فرهنگی خبری
سرگرمی خبری
ورزشی خبری
اقتصادی خبری
علمی خبری
تکنولوژی خبری
آخرین اخبار حوزه سلامت و بهداشت خانواده
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.