اتاق اصناف ایران و وزارت بهداشت، تفاهم‌نامه‌ای برای ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی امضا کردند.

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس اتاق اصناف ایران در حاشیه نخستین رویداد ملی راهبرد سلامت اصناف غذایی اعلام کرد: تفاهم‌نامه‌ای با وزارت بهداشت به امضا رسیده است تا از ظرفیت این وزارتخانه برای نظارت و ارزیابی شاخص‌های سلامت در توزیع محصولات غذایی در واحدهای صنفی بهره‌برداری شود.

وی افزود: هدف از این همکاری ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی عرضه‌شده در بازار است تا مصرف‌کنندگان بتوانند با اطمینان خاطر از سلامت محصولات، خرید کنند.»

این تفاهم‌نامه زمینه‌ساز تقویت همکاری میان اصناف و نهادهای بهداشتی خواهد بود و نقش مهمی در بهبود وضع سلامت غذایی جامعه ایفا می‌کند.

source

توسط chaarcharkh.ir