به گفته رئیس اتاق بازرگانی ایران بیش از ۲۰۰ تشکل ملی و بیش از ۴۰۰ تشکل استانی در اقتصاد کشور فعال است و فعالیت آن ها می تواند به توسعه اقتصادی کمک کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس اتاق ایران در همایش تشکلهای اقتصادی گفت: تشکلها، تلاشهای مجزای بنگاههای اقتصادی را هدفمند می کنند و پلی برای ارتباط بین مردم و دولت هستند.
حسنزاده افزود: آنها نظرات بخش خصوصی را منعکس میکنند تا در بهبود تصمیمسازیها ایفای نقش کنند و به علت احاطهای که روی حوزههای کاری خود دارند میتوانند به انباشت ظرفیتها در همان حوزهها کمک کنند.
رئیس اتاق ایران با تأکید بر نقش تشکلها در بیان دغدغهها و مشکلات اقتصادی و پیدا کردن راهکارهای عملیاتی در مواجه با آنها، تصریح کرد: توسعه تشکلها در هدایت سرمایهگذاران مؤثر است و از اتلاف سرمایهها در بخشهای غیرمولد جلوگیری میکنند.
حسنزاده افزود: اتاق ایران بهعنوان یک نمود عینی از یک نهاد مردمی و با عضویت ۶۶ هزار فعال اقتصادی، ۲۲۰ تشکل ملی، ۱۵ تشکل بالادستی و ۴۰۰ تشکل استانی، تجلی نقش حلقه اتصال بین بخش خصوصی و حاکمیت است.
رئیس اتاق ایران گفت: در سالهای اخیر دیدیم که بعد از اجرای هر سیاستی، چالشهایی پدیدار میشود که علت آن، همفکری نکردن با تشکلهاست با وجوداینکه درباره اصل مشورت گرفتن از تشکلها، در قانون تأکید شده است اما همچنان به آن بی توجهی می شود.
در چهارمین همایش تشکلهای اقتصادی راهبران توسعه از ۳۱ تشکل برتر تجلیل شد.
source