به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امروز همزمان با برپایی نمایشگاه بین المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق  تفاهم‌نامه طراحی و احداث نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت مجموع ۶۰۰ مگاوات  میان کنسرسیوم مانا انرژی پاک و تامین انرژی مانا و سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وروی انرژی برق (ساتبا)، مبادله شد.

 

تفاهمنامه همکاری دیگری برای اجرای طرح تولید برق خورشیدی و مدیریت بار توسط سامانه ترکیبی شامل سیستم‌های تولید انرژی خورشیدی و ذ خیره ساز در مشترکان خانگی و تجاری میان محسن طرزطلب، رییس سازمان ساتبا و محمد حسین فهیمی، رییس هیات مدیره انتخاب مبادله شد.

 

این تفاهمنامه با هدف تقویت تعاملات و همکاری‌­های دوجانبه در راستای اجرای طرح‌های تولید برق خورشیدی توسط سامانه­‌های تولید انرژی خورشیدی، مدیریت بار توسط سیستم‌های ذ خیره ساز و ترکیب تولید برق خورشیدی و مدیریت بار توسط سامانه مرکب شامل سیستم تولید انرژی خورشیدی و سیستم ذ خیره ساز به انضمام کلیه متعلقات اتصال به شبکه در مشترکان خانگی و تجاری در قالب مدل­‌های سرمایه­ گذاری”ساتبا” و در چارچوب قوانین و مقررات میان گروه صنعتی انتخاب و ساتبا مبادله شده است.

 

در حاشیه اولین روز آغاز به کار نمایشگاه، موافقتنامه‌ای نیز با موضوع احداث ۲۳۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه بادی میان وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح (سازمان توسعه منابع انرژی) و وزارت نیرو (ساتبا) مبادله شد.

 

این تفاهمنامه که میان محسن طرزطلب و و افشین نادری شریف، مدیرعامل و رییس هیات مدیره “شرکت توسعه منابع انرژی توان” مبادله شد، با هدف همکاری مشترک در حوزه توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر خورشیدی و بادی و اجرای طرح‌های مدیریت مصرف انرژی در قالب بازار بهینه سازی انرژی و محیط زیست و همچنین همکاری مشترک در حوزه‌های تحقیقات صنعتی مرتبط با انرژی‌های تجدیدپذیر و ذخیره‌ساز‌های پیشرفته انجام شده است.

 

همچنین همزمان با افتتاح این نمایشگاه، تفاهمنامه همکاری در خصوص توسعه انرژی‌های تجدید پذیر میان سازمان ساتبا و شرکت توسعه آب و نیروی ایران مبادله شد.

 

این تفاهم‌نامه که میان محسن طرز طلب، معاون وزیر نیرو و رییس سازمان ساتبا و کریم شیبانی‌یکتا مدیرعامل شرکت آب و نیرو مبادله شد، با هدف تقویت تعاملات همکاری‌های دوجانبه در راستای احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر با فناوری (خورشیدی، بادی و برقابی) به ظرفیت مجموع حدود ۶۰۰ مگاوات در قالب مدل‌های سرمایه‌گذاری ساتبا در چهارچوب قوانین و مقررات انجام شده است.

 

با تبادل این تفاهم‌نامه، همکاری‌های دوجانبه به منظور ارتباط سازمان یافته و بهره‌مندی از دستاورد‌های علمی، فناوری و امکانات بالقوه و بالفعل طرفین در زمینه انرژی‌های تجدید پذیر به ویژه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و بادی با هدف کاهش ناترازی انرژی کشور توسعه می‌یابد.

source

توسط chaarcharkh.ir