خرید ساعت به یک ششم کاهش یافته است  واردات ساعت از سه کشور

رئیس کمیسیون اقتصادی اتاق اصناف تهران به افزایش تولید و عرضه ساعت‌های هوشمند در بازار اشاره کرد و گفت: فروش و تقاضای ساعت در چند سال‌ اخیرخرید به یک ششم کاهش یافته است. گرانی دلار و کرونا دلیل اصلی کاهش تقاضای خرید ساعت است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، نشست خبری نمایشگاه ساعت و محصولات جانبی امروز (دوشنبه ۱بهمن) برگزار شد.در این نشست  محمدرضا عمرانی، رئیس کمیسیون اقتصادی اتاق اصناف تهران از برگزاری دومین نمایشگاه ساعت از چهارم تا هشتم بهمن ماه خبر داد و گفت: ۳۸ شرکت در نمایشگاه ساعت حضور دارند و سالن‌های بین المللی پذیرای نمایندگان برند‌های خارجی است و تولیدکنندگان داخلی به عنوان بهترین‌های صنف در دو سالن دیگر حضور دارند.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان ساعت با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های ساعت طی سال‌های اخیر اشاره کردو گفت: در نمایشگاه گذشته اتحادیه هیچ نظارتی بر اجرای آن نداشته است، اما نظارت بر برگزاری نمایشگاه در بهمن سال جاری بر عهده اتحادیه است.

وی به هدف برگزاری این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: هم افزایی در ساخت، تعمیر و فروش ساعت می‌تواند بحث بومی سازی ساخت ساعت را تقویت کند.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان ساعت با اشاره به تولید محصولات داخلی، گفت: استفاده از ساعت در کشورما به دلایل مختلف ازجمله ساخت ساعت های هوشمند و حتی استفاده از گوشی های موبایل خیلی زیاد نیست و در سال‌های گذشته واردات ساعت‌های دیواری و تزئینی زیر مجموعه اجناس خانگی شده است. از این رو محدودیت واردات دلیلی بر افزایش تولید ساعت شده است و چند برند داخلی پاسخگوی نیاز بازار داخل را بر عهده دارند.

هزینه‌ واردات ساعت مچی پایین است

وی تاکید کرد: هزینه‌های واردات ساعت مچی پایین است از این رو واردات ساعت مچی در شرایط فعلی قاچاق نیست.البته آمار دقیقی از واردات ساعت مچی نیست چراکه به دلیل حجم کم به راحتی در کیف و چمدان جا می گیرد و افراد حتی برای استفاده شخصی می توانند به راحتی اقدام به واردات آن کنند.

عمرانی به تولید و عرضه ساعت‌های هوشمند در بازار اشاره کرد و گفت: فروش و تقاضای ساعت در چند سال‌ اخیرخرید به یک ششم کاهش یافته است. گرانی دلار و کرونا دلیل اصلی کاهش تقاضای خرید ساعت است.

به گفته رئیس اتحادیه صنف فروشندگان و سازندگان ساعت تهران، سوئیس به عنوان کشور پیشتاز و گران در تولید ساعت اولین مقصد واردات موتور ساعت است و در مرحله بعد کشور ژاپن نیز به عنوان تولید کننده موتور ساعت باکیفیت و ارزان‌تر از سوئیسی مقصد بعدی واردات موتور ساعت به کشور است.

عمرانی ادامه داد: واردات ساعت‌های چینی نیز مانند سایر کالا‌های چینی بیشترین حجم در بازار مصرف به خود اختصاص داده است.

وی به قیمت‌های ساعت‌های موجود در بازار اشاره کرد و گفت: رقم‌های ۵ تا ۸ میلیون تومان در بازار متقاضیان زیادی را دارد و با توجه به سلیقه متقاضیان قیمت برخی ساعت‌ها که با جواهر تزئین شده و به عنوان ساعت خاص از ۱۰۰ میلیون تومان تا یک  میلیارد هم می‌رسد.

عمرانی با تاکید بر اهمیت تعمیر و تولید ساعت در کشور، گفت: به دلیل ارزش بالا و حساسیت ساخت و تعمیراین محصول، عنوان تعمیرکاران ساعت به استادکار تغییر یافته است. 

source

توسط chaarcharkh.ir