معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: با استفاده بهینه از ترکیب نیروگاه‌ها در تولید انرژی الکتریکی، بزدهی نیروگاهی به ۳۹ و ۶۸ صدم درصد رسید و اگر پارسال محدودیت تامین سوخت زمستانی نداشتیم، راندمان نیروگاه‌ها بیشتر می‌شد.

بازدهی نیروگاه‌های حرارتی به بیش از ۳۹ درصد رسید

 

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: نیروگاه‌های جدید و نیروگاه‌هایی با فن آوری مناسب‌تر بر افزایش باردهی نیروگاهی تاثیرگذار بودند.

 

اسکندری ادامه داد: اگر سال ۱۴۰۳ را با ۱۴۰۲ مقایسه کنیم یک دهم درصد انرژی الکتریکی بیشتر در نیروگاه‌ها تولید شد، در مقابل فقط نه دهم درصد سوخت، بیشتری مصرف کردیم که نشان می‌دهد بازدهی نیروگاه‌ها افزایش یافته است.

 

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: سیاست شرکت نیروگاه‌های حرارتی این است نیروگاه‌های گازی را به سیکل ترکیبی تبدیل کند وبخش بخار این نیروگاه‌ها را به مدار بیاورد تا بدون مصرف سوخت انرژی تولید شود و تاثیر موثری بر بازدهی نیروگاهی داشته باشد.

 

اسکندری با اشاره به این که پیش بینی می‌شود امسال با افزایش دمادر مقایسه با زمان مشابه پارسال مواجه خواهیم بود و مصرف نیز بیشتر می‌شود، گفت: از ابتدای سال تا به امروز در مقایسه با دوره مشابه پارسال ۶ و ۴۳ درصد انرژی بیشتری تولید شده یعنی مصرف افزایش پیدا کرده است.

 

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: برق حرارتی پایه اصلی تولید برق کشور است و سایر تولید‌ها مانند انرژی اتمی، بخش نیروگاه‌های برق آبی، بخش دی جی‌ها و انرژی‌های تجدیدپذیر در مقایسه با تولید برق حرارتی مقادیر بسیار ناچیزی است که کنار برق حرارتی به تامین انرژی کشورکمک می‌کنند.

 

اسکندری افزود: ۸۲ درصد انرژی الکتریکی کشور دربخش حرارتی تولید می‌شود.

source

توسط chaarcharkh.ir