کرامت ویس‌کرمی گفت: مدت زمان صدور کارت سوخت از یک ماه به یک هفته کاهش پیدا کرده است. سهمیه و قیمت گازوئیل برای ناوگان درحال فعالیت تغییر نمی‌کند و همان ۳۰۰ تومان خواهد بود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، کرامت ویس‌کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: درخواست کارت المثنی سوخت و همچنین کارت سوخت خودروهای نوشماره کاملا اینترنتی شد.

 

وی افزود: قبل از این باید متقاضیان به پلیس ۱۰+ مراجعه کرده و یک پروسه یک ماهه‌ای را برای تولید و تحویل کارت هوشمند سوخت طی می‌کردند. اما با ایجاد امکان ثبت‌نام اینترنتی، صدور کارت سوخت از یک‌ ماه به یک‌ هفته کاهش پیدا کرده است.

 

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در خصوص مصوبه جدید هیئت وزیران گفت: یک میلیون دستگاه خودروی دیزلی فعال در ناوگان حمل‌ونقل کشور داریم که بار یا مسافران را جابه‌جا می‌کند. عملکرد آن‌ها توسط وزارت راه یا وزارت کشور هر ۱۵ روز یکبار به شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ارسال می‌شود.

 

وی افزود: برای این ناوگان فعال که عملکرد واقعی دارد و گازوئیل را با قیمت ۳۰۰ تومان در هر لیتر دریافت می‌کند، هیچ‌گونه تغییر قیمتی در تخصیص گازوئیل نداریم.

 

ویس‌کرمی با بیان اینکه بر اساس آیین‌نامه مصوب هییت وزیران از ابتدای تیرماه، سهمیه گازوییل بر اساس حرکت در مسیر تخصیص می‌یابد، اظهار کرد: اما خودروهای دیزلی که بارنامه معتبر ندارد یا بیش از سهمیه سوخت بخواهد، باید از نرخ‌های دوم و سوم استفاده کند.

 

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: نرخ اول همان ۳۰۰ تومان برای ناوگان فعال با سهمیه مشخص است؛ نرخ دوم نصف قیمت خرید گازوئیل از پالایشگاه‌ها تا سقف ۴۰ درصد بیشتر از سهمیه و نرخ سوم بر اساس قیمت خرید نفت‌گاز از پالایشگاه‌ها است.

 

وی در پایان گفت: نرخ‌های دوم (نیمه یارانه‌ای) و سوم (آزاد) هر سه‌ ماه یک‌ بار به‌روزرسانی می‌شود.

source

توسط chaarcharkh.ir