افزایش ۴۰ درصدی تولید گوشت و شیر با فناوری‌های نوین

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به فرآیند تولید جنین در این مرکز اظهار کرد: جنین‌های تولیدی از گاو‌های مادر برتر نژاد‌های سمینتال و جرزی با بالاترین استاندارد‌های جهانی تهیه می‌شوند. این جنین‌ها به دام‌های کم‌بازده و گله‌های بومی منتقل خواهند شد که انتظار می‌رود با این روش، تولید شیر و گوشت در کشور تا ۴۰ درصد افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری آنا، علیرضا رفیعی‌پور، معاون وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه بازدید از نخستین مرکز تخصصی تولید و صادرات جنین دامی در شهرستان ملارد با اشاره به اهمیت این پروژه، آن را نقطه عطفی در صنعت دامپروری کشور دانست و گفت: این فناوری نوین، تحولی اساسی در بهره‌وری بخش دام سنگین ایجاد خواهد کرد.

وی با اشاره به فرآیند تولید جنین در این مرکز اظهار کرد: جنین‌های تولیدی از گاو‌های مادر برتر نژاد‌های سمینتال و جرزی با بالاترین استاندارد‌های جهانی تهیه می‌شوند. این جنین‌ها به دام‌های کم‌بازده و گله‌های بومی منتقل خواهند شد که انتظار می‌رود با این روش، تولید شیر و گوشت در کشور تا ۴۰ درصد افزایش یابد.

وی تصریح کرد: با این فناوری می‌توان از هر گاو برتر سالانه تا ۵۰ جنین باکیفیت تولید کرد که این به معنی انقلاب در صنعت دامپروری کشور است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی از عقد قرارداد‌های صادراتی این شرکت با چند کشور همسایه خبر داد و ابراز امیدواری کرد؛ در آینده‌ای نزدیک شاهد صادرات این محصول دانش‌بنیان به کشور‌های منطقه باشیم که علاوه بر ارزآوری، جایگاه علمی کشور را در حوزه زیست فناوری ارتقا خواهد داد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور ضمن قدردانی از سرمایه‌گذاری در این طرح ملی، تأکید کرد: توسعه چنین فناوری‌هایی گامی بلند در جهت خودکفایی کشور در تولید پروتئین و تحقق اقتصاد مقاومتی است.

source

توسط chaarcharkh.ir