بازار خودرو در دومین روز معاملاتی هفته شاهد تغییر قیمت برخی خودروها بود؛ به طوری پژو۲۰۷ با افزایش ۳۰ میلیون تومانی و در مقابل، شاهین با کاهش ۱۰ میلیون تومانی قیمت روبه‌رو شد.

بازار خودرو در دومین روز معاملاتی هفته شاهد تغییر قیمت برخی خودروها بود؛ به طوری پژو۲۰۷ با افزایش ۳۰ میلیون تومانی و در مقابل، شاهین با کاهش ۱۰ میلیون تومانی قیمت روبه‌رو شد.

 

تغییر قیمت خودرو «عجیب» شد/ آخرین قیمت شاهین، کوییک، تارا، سمند و ساینا + جدول

 

به گزارش خبرآنلاین: نوسان قیمت ها در بازار خودرو در شرایطی است که همچنان رکود بر این بازار حاکم است؛ این در حالی است که بعضی از دلالان و واسطه‌ها تلاش می کنند تا با افزایش قیمت ارز و تاثیرات ناشی از تحولات جهانی، قیمت خودروها را بالا ببرند.

 

عماد جعفری درباره تحولات اخیر قیمت خودروها در هفته گذشته و پیش‌بینی وضعیت این بازار در هفته آینده می گوید: در حال حاضر شاهدیم که بازار خودرو همچنان در رکود باقی مانده است. بسیاری از سرمایه‌گذاران که در گذشته به‌طور عمده به بازار خودرو وارد می‌شدند، اکنون از این بازار خارج شده‌اند، زیرا تمایل چندانی به سرمایه‌گذاری در آن ندارند. این امر باعث شده تا قیمت‌های اعلامی خودروها که به‌طور غیرمنطقی بالا رفته بودند، در حال حاضر به قیمت‌های نزدیک به عرضه واقعی خود بازگردد.

 

به اعتقاد او، به نظر می‌رسد که این روند در هفته‌های آتی نیز ادامه یابد. دلیل این امر به وضوح مشخص است؛ مردم هنوز تکلیف خود را در مورد شرایط اقتصادی و سیاسی نمی‌دانند. پیش از این، وضعیت مذاکرات هسته‌ای ابهاماتی را به همراه داشت، حالا هم با شرایطی چون مکانیزم ماشه، تحولات جنگی و دیگر عوامل پیش‌بینی‌ناپذیر، وضعیت بیشتر مبهم شده است.

 

به گفته جعفری، تمامی این عوامل دست به دست هم داده‌اند تا حتی مصرف‌کنندگان واقعی که تعدادشان نیز چندان زیاد نیست، از خرید خودرو خودداری کنند. از سوی دیگر، کسانی که قصد تعویض خودروهای خود را دارند، نیز ترجیح می‌دهند تا از خرید فوری خودداری کرده و منتظر روشن شدن شرایط بازار باشند. به علاوه، مصوبه واردات خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی‌سی نیز که اخیراً به تصویب رسیده، خود می‌تواند تاثیر عمده‌ای بر روند بازار خودرو داشته باشد. این مصوبه به‌ویژه در شرایطی که تعرفه واردات خودروهای با حجم موتور بالا افزایش می‌یابد، موجب می‌شود که قیمت این خودروها با توجه به عرضه محدود، با افت مواجه گردد.

 

این کارشناس خودرو در پایان تاکید کرد: در مجموع، می‌توان گفت که حتی اگر قیمت ارز نیز دچار نوسانات شدید شود، این تغییرات به تنهایی قادر نخواهند بود تا تأثیر چشمگیری بر قیمت خودرو بگذارند. قیمت خودروها بیشتر متاثر از عوامل ساختاری و شرایط اقتصادی کلان است و نوسانات ارز در این وضعیت نمی‌تواند تأثیر اساسی بر آن داشته باشد. لذا پیش‌بینی می‌شود که بازار خودرو همچنان در رکود باقی بماند و روند کاهشی قیمت‌ها ادامه یابد. بنابراین بهترین استراتژی برای کسانی که قصد خرید خودرو دارند، صبر و انتظار است تا شرایط بازار به‌طور کامل روشن شود.

 

آخرین قیمت ها در بازار خودرو

 

آن‌گونه که روند بازار خودرو نشان می‌دهد، در طول ۲۴ ساعت گذشته پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۴ به قیمت ۴۲۰ میلیون تومان فروخته شده است. قیمت اطلس G دنده‌ای مدل ۱۴۰۴ هم ۶۳۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

 

در این میان، پژو۲۰۷ دنده‌ای TU۵ مدل ۱۴۰۴ در بازار خودرو  ۸۴۵ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ پانوراما دنده‌ای مدل ۱۴۰۴ در بازار ۹۳۰ میلیون تومان قیمت خورد. پژو۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۴ در حدود ۳۰ میلیون تومان گران شد و یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ TU۳ مدل ۱۴۰۴ در بازار ۷۶۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

 

پژوپارس ELX-XU۷P  مدل ۱۴۰۳ به قیمت ۹۰۰ میلیون تومان رسید. پژوپارس XU۷P  مدل ۱۴۰۳ نیز در بازار ۹۹۰ میلیارد تومان قیمت پیدا کرد.

 

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۴ LX مدل ۱۴۰۴ در بازار خودرو یک میلیارد و ۱۳۵ میلیون تومان قیمت خورد. قیمت تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ نیز به یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان رسید. تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۳ هم ۸۹۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس EF۷ اتوماتیک توربوآپشنال مدل ۱۴۰۴ یک میلیارد و ۲۲۵ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس EF۷ اتوماتیک توربوآپشنال مدل ۱۴۰۳ هم یک میلیارد و ۵۵ میلیون تومان قیمت خورد.
 

اما راناپلاس مدل ۱۴۰۴ در حدود ۷۸۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. ری‌را ۱.۷ لیتر توربو ۶ سرعته اتوماتیک مدل ۱۴۰۴ اما یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان قیمت خورد.

 

ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۴ نیز ۵۳۵ میلیون تومان شده است. ساینا S  اتوماتیک مدل ۱۴۰۳ هم ۲۰ میلیون تومان ارزان شد و ۶۶۰ میلیون تومان قیمت خورد.

 

در این میان، سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۴ در بازار ۱۰ میلیون تومان گران و ۹۲۵ میلیون تومان فروخته شد. سمند سورن پلاس EF۷ بنزینی مدل ۱۴۰۴ نیز ۹۳۵ میلیون تومان شد. سهند S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۴ هم ۵ میلیون تومان ارزان و ۶۱۰ میلیون تومان شده است.

 

شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۴ در حدود ۱۰ میلیون تومان گران و یک میلیارد و ۲۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد. در همین حال، کوییک دنده‌ای  GX L مدل ۱۴۰۴ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۵۲۵ میلیون تومان شده است.

 

تغییر قیمت خودرو «عجیب» شد/ آخرین قیمت شاهین، کوییک، تارا، سمند و ساینا + جدول

source

توسط chaarcharkh.ir