رستگار: اقتصاد مردمی کلید نجات کشور است

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: بدون انتظار از دولت، دست روی زانوی خود بگیرید؛ اقتصاد مردمی بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، کلید نجات کشور است.

به گزارش خبرگزاری آنا، حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران، بر خوداتکایی بخش خصوصی در صنعت رستوران‌داری با گردش مالی هزاران میلیارد تومانی تأکید کرد و گفت: بدون انتظار از دولت، دست روی زانوی خود بگیرید؛ اقتصاد مردمی بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، کلید نجات کشور است و صنایع غذایی ما ارزان‌تر و با کیفیت برابر خارجی‌هاست، فقط موانع دولتی برداشته شود.

رستگار در حاشیه هفتمین نمایشگاه تخصصی هورکا ایران افزود: ایران با تمدن غنی و تنوع غذا‌های شاخص هر شهر و قوم، حرف برای گفتن در جهان دارد؛ حتی کشور‌های که ادعا دارند از غذا‌های ما کپی‌برداری کرده‌اند و ثبت جهانی آنها ضروری است.خودباوری و خوداتکایی، موضوعی کلیدی در اقتصاد است؛ واردات فقط جایی که تولید نداریم و تمرکز روی بهداشت به عنوان پایه سلامت مردم.

رئیس اتاق اصناف تهران با انتقاد از دخالت‌های دولتی، گفت: به هیچ عنوان از اقتصاد دولتی توقع کار نداشته باشید؛ نجات کشور در اقتصاد مردمی است و باید موانع برداشته شود تا بخش خصوصی بدون دخالت پیش برود.

وی به نخبگان صنفی و اتحادیه‌ها اشاره کرد که صنعت را متحول کرده‌اند و افزود: هر اتحادیه و صنف، افتخار کشور است؛ تجهیزات داخلی را تهیه کنید و فقط در نبود تولید، وارد کنید؛ نخبگان ما در اتحادیه‌ها قابل رقابت با جهان هستند.

رستگار با آرزوی بارندگی و شرایط جوی مساعد، بر مسئولیت هر فرد در حوزه بهداشت (صنعت مرتبط با سلامت مردم) تأکید کرد و گفت: دست به دست دهیم تا کشور را آباد کنیم؛ این نمایشگاه فرصتی برای تعاملات تجاری و جذب سرمایه خارجی است. 

ضرورت تغییرات سریع فناوری در صنایع 

قاسم‌پور، مجری نمایشگاه هورکای ایران، نیزبا اشاره به تغییر جایگاه صنعت رستوران، کافه و هتل در کشور گفت: ما امروز از مرحله صرفاً ارائه غذا عبور کرده‌ایم. رستوران، کافه و هتل فقط غذا نمی‌دهند؛ اینها حال خوب و حس زندگی منتقل می‌کنند. مشتری وقتی وارد این فضا‌ها می‌شود، برای دریافت تجربه و حال خوب است و فعالان این صنعت به‌خوبی می‌دانند چه مسئولیت بزرگی برعهده دارند.

وی با بیان اینکه این دوره از نمایشگاه با عنوان صنعت به‌عنوان ستون اصلی زنجیره میزبانی غذا و نوشیدنی کشور برگزار می‌شود، تاکید کرد: در دورانی که با چالش‌های اقتصادی، محدودیت منابع غذایی و انرژی و همچنین تغییرات سریع فناوری روبه‌رو هستیم، این صنعت دیگر تنها ارائه‌دهنده خدمات نیست؛ بلکه حامل فرهنگ، هویت و مهمان‌نوازی ایرانی است.

source

توسط chaarcharkh.ir